Eldceremonier

Vårens eldceremonier
Datum
25 Januari, 18.00 Fullmåne, Judarskogen
23 Februari, INSTÄLLT PGA SJUKDOM 18.00 Fullmåne, Judarskogen
20 Mars, 18.00 Vårdagjämning, Judarskogen
25 Mars, 18.00 Fullmåne, Judarskogen
24 April, 18.00 Fullmåne, Judarskogen
23 Maj, 18.00 Fullmåne, Judarskogen

Anmälan till eldceremonierna i Judarskogen behövs eftersom det finns begränsat med plats.

Vägbeskrivning
Vid fullmåneeldarna ses vi utanför  Åkeshovs T-banestation det finns bara en utgång och ni går till höger när ni kommer ut så samlas vi där.
Vid Vårdagjämning och Sommarsolståndet, Buss 67 mot Blockhusudden gå av vid hållplatsen Manillavägen, gå i riktning mot Djurgårdsbrunn, Ta vänster på Fredrik Bloms väg så finns vi på en kulle uppe på höger sida. Kommer man med bil finns en parkeringsplats strax bredvid eldplatsen.
Pris: Donation

Anmälan: anita@spiritjourney.se

Eldceremonii

Eld är ett kraftfullt sätt att transformera och överföra energi, böner och intention. När vi placerar något i elden under en ceremoni ger vi det till Spirit. Det kan t.ex. vara något vi vill släppa och lämna bakom oss, något som vi vill transformera eller något som vi vill hedra/ära.

Jag arrangerar eldceremonier i Stockholms-området, vanligtvis i Judarskogen i Bromma eller på Djurgården men det kan även vara på andra platser, speciellt i maj månad då vi brukar åka till ett naturreservat längre ut från stan för att ha ceremoni. Dessa eldar brukar vanligtvis vara vid fullmåne då jag gör en transformationseld dvs med sin intention/bön lägger man in i elden det man vill lämna/transformera för att ge plats åt något nytt istället.

Sommar- och vintersolstånd samt vår- och höstdagjämning. Vi tackar då för det som har varit och för det som naturen och livet ger oss, tonar in på energierna vid detta skifte och välkomnar den nya årstiden. Vi trummar, skallrar och sjunger tillsammans (för dem som vill). Har man skallror eller trumma kan man gärna ta med det!

Kommentarer inaktiverade.