Spiritual Healing

Spiritual healing kommer från den moderna spiritualismen i England.

Det viktigaste i Spiritual healing är att healern är en rak och ren kanal till andevärlden och healingguider. Varje individuell healer har sitt eget team från andevärlden.

Jag är här en kanal för de andliga guider jag har och det blir ett samarbete mellan oss i behandlingen. Den spirit guide jag jobbar med behöver en fysisk kropp för att kunna ge healing

Man jobbar från ande, genom ande till ande, jag är ett healinginstrument som kan liknas vid en solstråle som ska ned genom vattnet till botten för att ge healing.

Här jobbar vi utifrån att vi, människan har fyra olika kroppar, den fysiska- känslomässiga- mentala- och den andliga kroppen. Dessa fyra kroppar påverkar, interagerar med varandra så om det är obalans någonstans visar det sig oftast i den fysiska kroppen. I healingbehandlingen jobbar jag med att läka de obalanser som finns och återställa så att det är balans i de olika kropparna.

Jag bestämmer inte innan en behandling vad jag ska göra, det är mina andliga guider som vet och guidar vad som ska göras.

Läs om min utbildning här!

 

Kommentarer inaktiverade.