Trumresor

Mongolisk trumresa. 

Oasen, Värtavägen 35 i Stockholm. 

Nästa trumresa blir 1 Mars,  Dolgion Khatgin www.mongolisknaturkraft.com en mongolsk schaman leder trummningen och trumresan. 

Läs mer: Mongolisk trumresa 1 Mars

Trumman symboliserar människans livskraft sägs det. För mig symboliserar trumman jordens kraft och Moder Jords hjärtslag, och genom trumman får man kontakt med andevärlden och med Moder Jord.

Genom att använda trumman kan man resa i de tre olika världarna, den övre världen där de andliga lärarna finns, mellanvärlden där den verkliga världen finns och undre världen där man hittar sina kraftdjur.

Från den Mongoliska shamntraditionen kan kan kan resa i fyra osynliga världar, 1. Vatten- och bergens värld, 2. Dödens värld, 3. Himlens värld. 4. Den andliga världen

Genom trumresan kan man hitta själens uppgifter och livets inriktning.

Trumcirkel:
Den 3 Mars ses vi igen i Tantolunden för trumcirkel. Vi möts vid korsningen Ringvägen / Zinkens väg kl 17.00. Vi tar med ljus, om det finns möjlighet har vi en liten eld och vi trummar gemensamt och försöker hålla samma takt så blir det ett bra flöde. Om det skulle bli dåligt väder har vi bokat en lokal i närheten som vi kan vara i. Så denna gång behövs anmälan till anita@spiritjourney.se ifall att vi behöver ändra plats.

Kommentarer inaktiverade.