Välkommen till Spirit Journey och Anita Olsson

Healing och transhealing  samt transdemo med Moira Hawkins
Stockholm 15-17 Mars 2019
Läs mer här: moirahawkins_mars2019 (pdf)

Trumbyggarkurs med Vigyan
Stockholm/Väddö 3-5 Maj 2019
Läs mer här!

 

Anita trummar

Jag erbjuder Spiritual Healing och Shamansk Healing samt  shamanska ceremonier som trumresor, eldceremonier och despacho-ceremonier. Jag har fått min shamanska utbildning både här i västerlandet samt direkt från shamaner i Peru och på senare tid även i Mongoliet. När det gäller Spiritual Healing är jag utbildad av det internationellt kända mediet och healern Jeff Jones och blev certifierad 2016.

Jag säljer också i en del textil och traditionella shamanska föremål från Peru och Mongoliet i min Shop.

Välkommen att läsa mer eller att höra av dig!

Anita Olsson

Facebook
Gilla Spirit Journey på Facebook!

Hatt

 

OBS!! Just nu pågår omarbetning av denna hemsida!

Kommentera