Välkommen till Spirit Journey och Anita Olsson

Healing och transhealing  samt transdemo med Moira Hawkins
Stockholm 15-17 Mars 2019
Läs mer här: moirahawkins_mars2019 (pdf)

Trumbyggarkurs med Vigyan
Stockholm/Väddö 3-5 Maj 2019
Läs mer här!

 

Anita trummar

Jag erbjuder Spiritual Healing och Shamansk Healing samt  shamanska ceremonier som trumresor, eldceremonier och despacho-ceremonier. Jag har fått min shamanska utbildning både här i västerlandet samt direkt från shamaner i Peru och på senare tid även i Mongoliet. När det gäller Spiritual Healing är jag utbildad av det internationellt kända mediet och healern Jeff Jones och blev certifierad 2016.

Jag säljer också i en del textil och traditionella shamanska föremål från Peru och Mongoliet i min Shop.

Välkommen att läsa mer eller att höra av dig!

Anita Olsson

Facebook
Gilla Spirit Journey på Facebook!

Hatt

 

OBS!! Just nu pågår omarbetning av denna hemsida!

Lämna ett svar